Bli en av oss

Vi valde att starta MissionPoint för att vi är genuint övertygade att de bästa råden ges av en leverantörsneutral partner som inte har någon annan agenda än kundens bästa. Vi bygger det enda företag vi vill jobba på baserat på ett antal enkla grundprinciper:

  • En miljö utan låsta rollbeskrivningar där vi själva ansvarar för att vi får göra så roliga saker som möjligt tillsammans med våra kunder
  • Resultatorienterat konsultarbete som aldrig är heltidsuppdrag
  • Ett team med likasinnade som arbetar tillsammans i leverans
  • Antingen arbetar vi externt, nätverkar och säljer eller lär oss nya saker, vi har ingen konsultbänk
  • Starkt nätverk med specialistpartners och många intressanta kunder
  • Hög nivå av professionalism och leveranskvalitet - vi är vårt varumärke

Har du lätt för att möta nya personer, snabbt sätta dig in i deras sammanhang och inge förtroende genom att tänka snabbt och lösningsorienterat? Trivs du i situationen att tala inför eller leda andra? Drivs du av ett personligt intresse att alltid lära dig nya saker? Är du van vid att ha eget ansvar från idé via löfte till leverans? Har säljare oftast agerat mötesbokare, medan du skapat affären? Gillar du att prata dig varm om nästa kommande teknologiska skifte. Sätter du stor heder i din egen leverans och ansvarar själv för hur du når dit? Har du gjort dina >10.000 timmar och känner dig bekväm bakom titeln expert? Är du kvinna eller man från något av världens alla länder och kulturer?

Om ovan passar in på dig så tror vi att vi kommer gilla varandra och vi vill gärna träffas över en lunch eller fika! Hör av dig!


Vilka vi är

Vad vi gör