MissionPoint växer och välkomnar Gregor Ålund

Vi är mycket glada att kunna välkomna Gregor Ålund som strategisk rådgivare på MissionPoint under hösten!

Gregor har en gedigen bakgrund som IT-ledare och kommer till MissionPoint från en chefsroll på Knowledge Factory / Advania. Innan dess har Gregor varit ansvarig för Attendo-koncernens IT-funktion, varit IT-chef på Intrum Justitia samt haft ledande roller inom såväl mindre som större bolag inom IT-branschen. Gregor kommer att ingå i vårt team med förändringsledare och fokusera på att stötta och bistå MissionPoints kunder genom digital transformation och modernisering av IT-miljöer.

Missionpoint grundades 2015 och består av konsulter med gedigen erfarenhet inom förändringsledning, IT-arkitektur, outsourcing, IT-organisation och moderna IT- och systemlösningar. Vår mission är att fånga möjligheterna med modernare, effektivare och smartare sätt att designa, producera och konsumera IT. Att ständigt utmana det traditionella och ligga steget före.

Vi på Missionpoint är IT-experter, IT-rådgivare och problemlösare i framkant av tekniken som förstår affären. Vårt fokus är att leda våra kunder genom den förändring som behövs för att de ska få ut alla fördelar och vinster med den snabba IT-utvecklingen och att höja proaktiviteten för att hänga med över tid.

-"MissionPoint är inne i en mycket spännande fas med satsning på innovation och tillväxt. Bolagets strategi med att utmana det traditionella och fokusera på nya sätt att konsumera IT gör att tidpunkten känns helt rätt. Jag ser fram emot att börja på MissionPoint och omvandla de digitaliseringsmöjligheter som finns på marknaden till bättre affärsnytta för bolagets kunder" - Gregor Ålund

-"Gregor kombinerar stark bakgrund inom ledarskap med djup områdeskunskap inom modern IT, vilket gör honom till en mycket värdefull tillgång över ett brett spann för våra kunder. Att få möjligheten att arbeta med Gregor igen känns oerhört roligt och vi ser fram emot att fortsätta bygga MissionPoint tillsammans." - Magnus Tjerneld

Gregor ansluter till MissionPoint under hösten 2016 och kan nås redan nu på gregor.alund@missionpoint.se.

Läs mer om hur MissionPoint konkret moderniserar IT.