MissionPoint växer!

Vi erbjuder en spännande resa där du blir en viktig kugge i att bygga MissionPoint!

Drivs du av ett personligt intresse att alltid lära dig nya saker? Är du van vid att ha eget ansvar från idé via löfte till leverans? Har säljare oftast agerat mötesbokare, medan du skapat affären? Gillar du att prata dig varm om nästa kommande teknologiska skifte. Sätter du stor heder i din egen leverans och ansvarar själv för hur du når dit? Har du teknisk bakgrund, men alltmer intresserar dig för hur IT faktiskt stödjer affären?

Då ska du läsa vidare!

Vi valde att starta MissionPoint för att vi är genuint övertygade att de bästa råden ges av en leverantörsneutral partner som inte har någon annan agenda än kundens bästa.
Vi bygger det enda företag vi vill jobba på baserat på ett antal enkla grundprinciper:

  • En miljö där vi själva ansvarar för att vi får göra så roliga saker som möjligt tillsammans med våra kunder
  • Resultatorienterat konsultarbete som aldrig är heltidsuppdrag
  • Ett team med likasinnade som arbetar tillsammans i leverans
  • Antingen arbetar vi externt, nätverkar och säljer eller lär oss nya saker, vi har ingen ”konsultbänk”
  • Starkt nätverk med specialistpartners och många intressanta kunder
  • Hög nivå av professionalism och leveranskvalitet - vi är vårt varumärke

Som rådgivare hos oss kommer du arbeta nära våra kunder, som vanligtvis är IT-ledare, med syftet att hjälpa dem att fatta rätt beslut. Det innebär konkret att producera förstudier & analyser, lösningsarkitektur, effektivisering av ITSM-processer och kontinuitetsplanering. Men framförallt att bygga en långsiktig relation som bollplank och stöd.

Du kommer att driva flera parallella åtaganden, både i att driva IT framåt hos flera kunder samtidigt som du kommer att leda och genomföra förändringsprojekt i samarbete med de leverantörer vi hjälper våra kunder att handla upp. Ett strukturerat arbetssätt är därför viktigt. Som våra kunders neutrala rådgivare är vår roll att vara väl insatta i moderna IT-lösningar. Du bör därför ha en bred teknisk bakgrund, gärna med spets inom några teknikområden. Då våra leveranser nästan alltid innebär skriftliga rapporter är det viktigt att du är en duktig kommunikatör, såväl skriftligt som muntligt. Detta sker i tätt samarbete med dina kollegor och det finns tillgång till god coachning när så krävs.

Missionpoint grundades 2015 och består av konsulter med gedigen erfarenhet inom förändringsledning, IT-arkitektur, outsourcing och moderna IT- och systemlösningar. Vår mission är att höja proaktiviteten och fånga möjligheterna med modernare, effektivare och smartare sätt att designa, producera och konsumera IT. Att ständigt utmana det traditionella och ligga steget före. Vi på Missionpoint är IT-experter, IT-rådgivare och problemlösare i framkant av tekniken som förstår affären. Vårt fokus är att leda våra kunder genom den förändring som behövs för att de ska få ut alla fördelar och vinster med den snabba IT-utvecklingen.

Om ovan passar in på dig så vill vi gärna att du skickar in ditt CV och ett personligt brev till oss.
Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller om du har något bra tips!