Är du MissionPoints nästa stjärna?

Vi vågar påstå att vi erbjuder ett av de roligaste jobben i IT-Sverige. Vi söker både dig som är expert inom ditt område eller dig som är i början av din IT-karriär men vill ta nästa steg i karriären. Att arbeta hos oss innebär följande:

  • Vi arbetar utan låsta rollbeskrivningar där vi själva ansvarar för att vi gör så roliga saker som möjligt tillsammans med våra kunder
  • Resultatorienterat konsultarbete som aldrig är heltidsuppdrag
  • Ett team med likasinnade som arbetar tillsammans i flera leveranser
  • Våra medarbetare har ett driv att leverera, en strävan att förbättra med en genuin vilja att kunden ska bli nöjd
  • Starkt nätverk med specialistpartners och många intressanta kunder
  • Hög nivå av professionalism och leveranskvalitet – vi är vårt varumärke

Läs mer om hur det är att arbeta hos och vad det innebär att vara en del av vårt fantastiska team här!  

”Vi bygger det företag vi själva vill arbeta på”

2015 valde vi att starta MissionPoint för att vi var övertygade att de bästa råden ges av en leverantörsneutral partner som inte har någon annan agenda än kundens bästa. Vi är idag otroligt glada över att den tanken visade sig stämma så bra, och vi är ännu gladare över att ryktet spridit sig. De senaste åren har nya kunder ringt oss istället för tvärtom.

Vi är oberoende & pragmatiska expertrådgivare som hjälper verksamheter genom den förändring som behövs för att få ut alla vinster med den snabba IT-utvecklingen. Med gedigen teknisk grund och en stor portion affärsförståelse, grundas våra pedagogiska rekommendationer i ekonomiska beslutsunderlag. Vi är helt på kundens sida och arbetar nära ledning och IT-organisation. Nu söker vi nya medarbetare som vill vara med på en fantastisk resa som kommer präglas av teamwork, engagemang och personlig utveckling.

Vi söker dig!

Har du lätt för att möta nya personer, snabbt sätta dig in i deras sammanhang och inge förtroende genom att tänka lösningsorienterat? Trivs du i situationen att tala inför och leda andra? Drivs du av ett personligt intresse att alltid lära dig nya saker? Är du van vid att ta ansvar från idé via löfte till leverans? Försöker du ofta överleverera? Är du en Teamplayer och har lätt för att ge eller ta emot feedback? Gillar du att prata dig varm om nästa kommande teknologiska skifte? Har du gjort dina >10.000 timmar och känner dig bekväm bakom titeln expert eller är du i början av din karriär och vill få möjligheten att att växa och utvecklas på ett modernt IT-bolag?

Om du identifierar dig med ovan, kontakta och skicka in din ansökan här! Vi vill lära känna dig vare sig om en anställning kan vara aktuell omgående eller senare!

Surfa in på MissionPoint.seom du vill veta mer om oss!

Dela inlägg!