Vi gör svåra IT-beslut enkla!

Vi på MissionPoint är oberoende & pragmatiska expertrådgivare som hjälper verksamheter genom den förändring som krävs för att få ut alla vinster med den snabba IT-utvecklingen. Med ett unikt och bevisat tjänste-erbjudande kombinerat med djup teknisk kompetens, stor förändringsledningserfarenhet samt praktisk insikt i leverantörsmarknaden strävar vi alltid efter att förtjäna rollen som Trusted Advisors.

Bli en av oss!

Hos oss får du arbeta i en kreativ miljö, där möjligheten att direkt påverka & utvecklas är fantastisk. Kraven på professionalitet höga. Det kräver en god samarbetsförmåga, ett prestigelöst förhållningssätt och en vilja att utvecklas som individ och i grupp. Det ger också en oerhörd potential att växa. Som expert. Som ledare. Som rådgivare. Låter det intressant att bli en del av vår spännande resa? Låt oss lära känna dig!

Möt våra fantastiska medarbetare

Jannica-3-scaled-e1661428849417-1024x999

”MissionPoint var det enda bolaget i branschen jag var intresserad av att byta till när jag började fundera på nästa steg. Det är lika utmanande och roligt som jag hoppades på att få hjälpa verksamheter som behöver bättre IT-styrning med oberoende förändringsledning och rådgivning”

Jannica Svan
IT-Rådgivare

STENIS OCH KALLEEEEELE

”Jag beskriver mitt arbete som 💯 och MissionPoint som en 🚀 Jag trivs med fartfyllda dagar tillsammans med våra kundteam där vi hanterar många spännande, utmanande och roliga aktiviteter hos våra kunder.”

Sten Viil
IT-rådgivare

Arbetsplats och kultur

Vi har en sund företagskultur där gemenskap, olikheter och mångfald är en självklarhet. Vi ser till att göra mycket kul ihop och det är både högt i tak och mycket skratt hos oss. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande och strävar efter en öppen & accepterande kultur på arbetsplatsen.

Är det oss du letar efter?

Som nyanställd kommer du till en miljö där engagemang, respekt och ansvar är några av våra ledord, vilket gör att vi vågar ta nya grepp och samtidigt alltid levererar med hög kvalitet. För att trivas hos oss behöver man inte ha lång arbetslivserfarenhet. Är du också en lagspelare som vill göra något extra för dina medarbetare? Spana in våra tjänster nedan och låt oss lära känna dig!

Lediga tjänster

Coordinating Advisor

Stockholm – Hybridarbete

Lead Advisor

Stockholm – Hybridarbete

Technical Advisor

Stockholm – Hybridarbete

Hittar du inte tjänsten du önskar?

Vi söker förstärkning kontinuerligt.
Ta kontakt med oss här nedan, så hör vi av oss så snart vi har en tjänst ledig som du kan vara intresserad av.

Kontakta oss!

Stockholm

Kungsgatan 32
111 35 Stockholm

Info@missionpoint.se
08 550 408 00