Varför arbeta på MissionPoint?

2015 valde vi att starta MissionPoint för att vi var övertygade att de bästa råden ges av en leverantörsneutral partner som inte har någon annan agenda än kundens bästa. Vi är idag otroligt glada över att den tanken visade sig stämma så bra, och vi är ännu gladare över att ryktet spridit sig. De senaste åren har nya kunder ringt oss istället för tvärtom, både mindre och större verksamheter.

Vi är stolta över det vi levererar, och vi bevisar alltid vårt värde gentemot våra kunder. Vi vet att proaktivitet också behöver drivas av en annan part än leverantörssidan. Vår breda erfarenhet från system- & outsourcingindustrin kombinerat med arkitektonisk kompetens och ständig nyfikenhet i en föränderlig IT-bransch har inneburit att flera företag nu köper våra samverkanstjänster; Co-Pilot & IT Governance.

Vi bygger det enda företag vi vill jobba på, baserat på ett antal grundprinciper:

Vi söker dig!

Har du lätt för att möta nya personer, snabbt sätta dig in i deras sammanhang och inge förtroende genom att tänka lösningsorienterat? Trivs du i situationen att tala inför och leda andra? Drivs du av ett personligt intresse att alltid lära dig nya saker? Är du van vid att ta ansvar från idé via löfte till leverans? Gillar du att prata dig varm om nästa kommande teknologiska skifteHar du gjort dina >10.000 timmar och känner dig bekväm bakom titeln expert?

Om ovan passar in på dig så tror vi att vi kommer gilla varandra och vi vill gärna träffas över en lunch eller fika! Hör av dig!

Är du runt 25-30 år, har kommit en bit i din IT-karriär och känner att det är dags för nästa steg? Vi vill investera tid i dig och hjälpa dig att växa! Och vi är nyfikna på vad du har att lära oss! MissionPoint är ett snabbfotat bolag, där vardagen i hög grad kännetecknas av ett nära teamarbete. Vi trivs tillsammans och arbetar alla med många av våra kunder parallellt. På så sätt korsbefruktar vi erfarenheter och kompetens så att våra kunder får maximalt värde av våra leveranser.

Om ovan passar in på dig så tror vi att vi kommer gilla varandra och vi vill gärna träffas över en lunch eller fika! Hör av dig!

Letar du efter nya utmaningar?

Vi söker ständigt nya talanger som vill bli en del ett vårt team! Oavsett om du söker jobb nu eller senare, eller vare sig du är en expert eller är i början av din karriär, hör av dig så träffas vi över en kaffe!