MissionPoint

Hur man säkerställer en konkurrenskraftig IT-lösning över tid

Att det är viktigt, om inte avgörande för ett företag att hålla säkerställa att IT är konkurrenskrafitgt och ständigt moderniseras är viktigt av flera skäl. Dels burkar det kosta mer att inte modernisera då de tekniska projekten när de väl genomförs ofta blir komplexa, långdragna och kostnadsdrivande, dessutom innebär en dålig IT-lösning att företaget över tid kommer få det svårare att attrahera både kunder och arbetskraft.

MissionPoint

Kan man outsourca proaktivitet?

Teknikens nästintill lavinartade utvecklingstakt gör att allt fler nischade tjänster, system och IT-lösningar växer fram. Oftast är dessa leveransformer internetbaserade och benämns som molntjänster under

MissionPoint

Träffa vår nya stjärna Pontus!

Vi hälsar Pontus Petterson varmt välkommen till MissionPoint. Efter att ha arbetat nära MissionPoint i flera år som konsult beslutade sig Pontus för att ansluta till oss, något vi är oerhört glada för!

MissionPoint

Är du MissionPoints nästa stjärna?

Vi vågar påstå att vi erbjuder ett av de roligaste jobben i IT-Sverige. Vi söker både dig som är expert inom ditt område eller dig som är i början av din IT-karriär men vill ta nästa steg i karriären.

MissionPoint

MissionPoint välkomnar Gustav Carlberg!

Vi välkomnar vår nya stjärna Gustav till vårt Team! Gustav kommer senast från Leverantörssidan där han i senaste roll var Service Delivery Manager. Gustav har