Som oberoende IT-rådgivare hjälper vi många verksamheter att hitta rätt i det stora landskapet IT-leverantörer och IT-tjänster. En strukturerad omvärldsbevakning och god branschkännedom är avgörande för att vi ska lyckas med detta ansvar. Vi avsätter mycket tid på att lära känna och kartlägga IT-leverantörer för att kunna matcha rätt leverantörer och tjänster till vår stora kundbas. 
Vi genomför kontinuerligt RFI:er, olika typer av benchmarks och upphandlingar för våra kunders räkning. Ofta handlar detta om outsourcing av IT-drift eller olika typer av system/tjänster. För varje uppdrag vi genomför blir vår branschkännedom rikare vilket i slutändan resulterar i bättre lösningar för våra kunder. Genom att hålla oss uppdaterade kring både trender, leveransmodeller, priser osv. kan vi ställa bättre och mer precisa krav, något som vi hoppas driver IT-branschen framåt i sin helhet!
 
Med vår digitala RFI får ni som IT-leverantör möjlighet att ingå i vår “leverantörsdatabas”. Vinsten för er som leverantörer är möjligheten att delta i våra upphandlingar men även stor tidsbesparing genom att löpande uppdatera informationen istället för att återkommande svara på RFI:er. Om detta låter intressant, kontakta oss så berättar vi mer!