Årsresumé MissionPoint!

Det gångna året har varit mycket intensivt, utvecklande och lärorikt. Vi har lagt massor av energi på att förfina och vidareutveckla vår tjänsteleverans där digitalisering av våra tjänster till nya kunder och avtalskunder har legat i fokus. Vi precis som så många andra bolag håller alltså också på att bli ett mjukvaruföretag. Under nästa år kommer vi därför att lansera flera nya spännande tjänster för att hjälpa våra kunder att välja rätt leverantörer och att som avtalskund hos oss få ännu bättre kontroll över IT-leveransen och kostnader. Vi har redan lanserat vår digitala RFI med syftet att göra vår upphandlingsprocess ännu mer förfinad och effektiv. Är du en IT-leverantör med nydanande IT-tjänster som vi ännu inte har träffat – kontakta oss här så lär vi känna varandra bättre!

Med våra kontinuerliga åtaganden att utveckla och modernisera våra kunders IT-lösningar följer vår helt naturliga ständigt pågående omvärldsbevakning. Resultaten är fantastiska – effektivare processer, marknadsmässiga IT-kostnader, nöjdare användare. Några av uppdragen inkluderar helhetsupphandlingar av IT-drift, webblösningar och verksamhetssystem, benchmarkinguppdrag och att förädla och utveckla interna processer med hjälp av nya och smartare systemstöd. Som en del av vårt CSR-samarbete med Riksförbundet Hjärtlung hjälper vi dem att samla in mer pengar till sitt viktiga uppdrag genom upphandling av ett givarsystem.

I början av nästa år ansluter den sjunde medarbetaren till vårt fantastiska team! Vi har byggt ett helt unikt koncept och har de bästa förutsättningarna för att under 2020 ta ombord flera nya kunder. Och utöver att vi engagerar många duktiga externa experter i våra förbättringsprojekt så ska vi växa vidare organiskt. Har du bred IT-bakgrund med spets inom t.ex. systemarkitektur eller har en IT-chefsprofil och känner dig mogen att ta steget mot att bli oberoende rådgivare för att ledsaga verksamheter mot effektivare och modernare IT? Läs mer om hur det är att arbeta på en av IT-branschens absolut roligaste arbetsplatser eller sök direkt här!

Under 2020 kommer vi att göra ännu fler svåra IT-beslut enkla. Läs mer om våra tjänster här!

God jul & gott nytt år,

MissionPoint-gänget!

Dela inlägg!