MissionPoint hälsar Oskar välkommen!

Vem är du?

Jag är en glad och lugn person som trivs bra i miljöer med en hög ambitionsnivå. Både på fritiden och i arbetslivet tycker jag om att känna av att jag utvecklas, vilket gör att jag snarare blir motiverad än motsatsen när jag stöter på problem. Det jag ägnar större delen av min fritid åt just nu är musik, teknik och matlagning.

Vad fick dig att söka till MissionPoint?

MissionPoints arbetsmodell går hand i hand med hur jag anser att man bör angripa företags-IT. Beslut ska baseras på erfarenhet och tekniskt kunnande vilket inte alltid finns internt. Att få möjligheten att hjälpa företag som utomstående representant och teknisk rådgivare känns som en rolig och nyttig roll vilket fick mig att söka tjänsten.

Bakgrund och erfarenhet?

Min IT-bana började för ungefär sex år sedan som supporttekniker. Jag gick vidare med att från grunden bygga upp en servicedesk och sedan arbetsleda supportteamet. I min senaste roll som systemadministratör arbetade jag mer tekniskt med inriktning på AD/AAD, server, Intune och Microsoft365. Under åren har jag också arbetat med projektledning inom omorganisation, uppgradering och utbyte av system samt migrering.

Vad uppskattar du med att arbeta med IT?

Jag tycker om problemlösning vilket man har stor nytta av inom IT. Det är också ett socialt jobb som kräver samarbets- och kommunikationsförmåga för att hitta bra och hållbara lösningar. Bredden inom området gör också att man till stor del själv kan styra i vilken riktning man vill utvecklas.

Din roll på MissionPoint?

I mitt arbete som IT-rådgivare på MissionPoint kommer jag att använda min erfarenhet för att skapa de bästa IT-lösningarna för våra kunder. Jag hoppas också att kunna sprida en god stämning och visa vilken potential det finns i att ha en välfungerande IT-miljö.

Dela inlägg!