MissionPoint söker Trainees

Är du runt 25-30 år, har kommit en bit i din IT-karriär och känner att det är dags för nästa steg? Vi vill investera tid i dig och hjälpa dig att växa!

MissionPoint är ett snabbfotat bolag, där arbetet i hög grad kännetecknas av ett nära samarbete. Vi trivs tillsammans och vi arbetar alla med många av våra kunder samtidigt. På så sätt korsbefruktar vi erfarenheter och kompetens, så att våra kunder får maximalt värde av våra leveranser.

Vi söker nu efter dig med teknisk talang som har viljan att utvecklas i en roll som innefattar både affärsmannaskap och förändringsledning. Du kommer även få möjligheten att bredda ditt tekniska perspektiv genom tight internt samarbete och med stöd av vårt breda tekniska nätverk. Hos oss värdesätter vi hög drivkraft, viljan att få saker att hända men framförallt ett sug efter att utvecklas och lära sig mer.

Ta chansen att arbeta med några av branschens bästa kollegor! På MissionPoint kommer du att vara en del i att med moderna lösningar effektivisera processer & medarbetare genom smartare sätt att designa, producera och konsumera IT.

Är detta du eller känner du någon du tror passar in, hör av dig! För tips på en kandidat som vi anställer utlovas en belöning.

Vi på MissionPoint är oberoende & pragmatiska expert-rådgivare som hjälper medelstora verksamheter genom den förändring som behövs för att få ut alla vinster med den snabba IT-utvecklingen. Vi tar oftast ett helhetsperspektiv hos våra kunder med gedigen teknisk grund men även med en stor portion affärsförståelse så att våra pedagogiska rekommendationer grundas i ekonomiska beslutsunderlag. Vi är helt på kundens sida och arbetar nära både ledning och IT-organisation.

Dela inlägg!