MissionPoint stärker upp med ny kompetens, träffa Sten!

Vem är du?

Jag är en glad och optimistisk person som brinner för lärandet och möten med nya människor. När jag får möjlighet tillbringar jag mycket av min tid ute i naturen och andra passioner i livet är bland annat att spela padel, vandra, utöva tyngdlyftning och att umgås med familj och vänner.

Vad fick dig att söka till MissionPoint?

Jag letade efter en professionell arbetsgivare med starka värderingar där teamwork, personlig utveckling och fokus på individen står högt. Efter mitt första möte med MissionPoint kände jag direkt att detta var teamet jag ville arbeta med och att det är tydligt att MissionPoint brinner för sina kunder.

Bakgrund och erfarenhet?

Jag har arbetat med IT de senaste elva åren som supporttekniker, drifttekniker, koordinator och projektledare inom global retail och logistik på H&M IT. Jag har även erfarenhet från supportarbete för kontorsanvändare, implementation och felsökning av IP-telefoni, IT-processer för global butiksexpansion och diverse logistikprojekt.

Jag är certifierad inom traditionell projektledning (PRINCE2) och agil metodik (SAFe produktägare). Givet min långa erfarenhet i branschen har jag fått en god förståelse för vilka förutsättningar som krävs för en lyckad leverans och jag ser fram emot att få vidareutveckla det hos MissionPoint och dess kunder.

Varför älskar du att arbeta med IT?

Jag älskar att hitta nya användningsområden inom IT som underlättar och hjälper oss både på arbetet och i det privata livet. Genom den snabba teknologiska utvecklingen hittar vi nya sätt att skapa värde och möjligheter som leder till lönsammare affärer och nöjdare kunder. Jag brinner speciellt för att bryta ner fyrkantiga och stelbenta strukturer till mer agila och lättsamma arbetsmetoder för att underlätta för användarna och göra jobbet roligare.

Din roll på MissionPoint?

Jag kommer att vara delaktig i leveransen av MissionPoints IT-styrningstjänster, driva utveckling och kvalitetssäkring av MissionPoints projektledningsmetodik samt fokusera på kravställning, projektledning och förändringsarbete i våra kunders IT-miljöer och projekt.

Är du vår nästa medarbetare?

Vi letar efter en senior IT-arkitekt med djup insikt i molnbaserade tjänster och plattformar men även med erfarenhet av traditionella IT-miljöer för att kunna hjälpa våra kunder med denna transformation. Som del av vårt team agerar du bollplank till våra kunders CIO:er utan att någonsin behöva ha något annat än kundens bästa för ögonen. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur ”Vi gör svåra IT-beslut enkla”!

Kontakta oss via länken ovan eller ring Olle Carlenarson, 072-160 95 05

Dela inlägg!