Vi brinner för att hjälpa er att lyckas på riktigt!

Vi på MissionPoint är leverantörsoberoende IT-rådgivare med en god förståelse för både affär och teknik. Vi är alla “do:ers” som älskar utmaningar och problemlösning. Våra insatser och vårt bemötande präglas alltid av professionalism, teamwork och prestigelöshet. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss!

Vi är MissionPoint

Olle Carlenarson

Olle Carlenarson

Senior IT-rådgivare

Magnus Tjerneld

Magnus Tjerneld

VD, Senior lösningsarkitekt
& IT-rådgivare

Läs mer

Olle Carlenarson

Olle har under 20 år haft roller med affärsområdes-, försäljnings- & marknadsansvar i IT-branschen och har byggt stor erfarenhet inom IT-outsourcing, molntjänster, avtals- och tjänsteutveckling, försäljning & marknad och upphandling/förhandling. Med denna bakgrund kombinerat med kompetens inom moderna system i generiska processer har Olle en välutvecklad förmåga att ur ett IT-ekonomiskt perspektiv finna de bästa lösningarna för kundens verksamhet och behov.

Läs mer

Magnus Tjerneld

Magnus har i två decennier arbetat som lösningsarkitekt med att utveckla företags IT-plattformar och systemmiljöer. Han har under lång tid varit rådgivare till IT-chefer, CIO:er och företagsledningar med ett teknikfokus samt arbetat i outsourcing-branschen som affärsutvecklingschef. Magnus har förmågan att kontinuerligt ligga ett par år före teknikkurvan och är flitigt anlitad som omvärldsbevakare och innovationsmotor.

Robin Widéen

Robin Widéen

Senior IT-rådgivare

Mikael Klingebrant

Mikael Klingebrant

Senior lösningsarkitekt
& IT-rådgivare

Läs mer

Robin Widéen

Robin är utbildad IT-strateg med flera års erfarenhet av kravställning, upphandlingsledning och IT-styrning. Han har ett brinnande intresse för framtidens teknologier såväl som en god problemlösningsförmåga. Tack vare sitt intresse för molntjänster och sin erfarenhet av lösningsförsäljning har Robin lätt för att sätta sig in i kundens affär, processer och verksamhet. Robin har dessutom en god förståelse för de juridiska utmaningar som den digitala förändringsresan kan innebära. 

Läs mer

Mikael Klingebrant

Mikael är teknisk expert på Microsofts teknologier, såväl på marken som i molnet. Framförallt har Mikael en djup specialisering på området Microsoft 365 (Office 365, Azure AD, Intune etc.) och har drivit många projekt inom modern molnbaserad IT. Mikael hittar alltid kreativa lösningar på svåra problem och har lätt för att koppla ihop tekniken med verksamhetsnytta.

Gustav Carlberg

Gustav Carlberg

IT-rådgivare

Natalie Hidou

Natalie Hidou

Leveranskoordinator & administratör

Läs mer

Gustav Carlberg

Gustav har bred erfarenhet från lång tid i IT-branschen där han vuxit genom flera olika roller från support, nätverkstekniker, leveransansvarig, konsulterande IT-chef mm.
Tack vare sin breda bakgrund, goda analytiska och kommunikativa förmåga har Gustav lätt att förstå och förmedla helheten och snabbt se lösningar på utmaningar och behov, både tekniskt, affärsmässigt och organisatoriskt. 
Läs mer

Natalie Hidou

Natalie kommer från en tio-årig bakgrund i IT-branschen där hon agerat koordinator och med stort ordningssinne hanterat IT-administrativa uppgifter. Hon har en särskild uppmärksamhet för detaljer och har en stark förmåga att se och implementera förbättringar för företag under deras transformationsresa. Genom att agera en central nod i flera av våra tjänsteleveranser bidrar hon stort till att vi genomgående har så nöjda kunder. 

Karl Runnérus

Karl Runnérus

IT-rådgivare

Sten Viil

Sten Viil

IT-rådgivare

Läs mer

Karl Runnérus

Med många år i IT-branschen, i Sverige och internationellt, och bred erfarenhet av teknisk support och ITSM har Kalle byggt stor förståelse för både kundens och leverantörens vardag. Han brinner för att lösa kundutmaningar och att förbättra upplevd kvalitet i IT-leveransen för både IT-beslutsfattare och användare. Kalle älskar att ha många bollar i luften och med sitt jordnära angreppssätt trivs han som fisken i vattnet mitt emellan IT och verksamheten.

Läs mer

Sten Viil

Sten har bred IT-bakgrund med erfarenhet inom Retail och Logistik och har arbetat som både support-tekniker, drifttekniker, koordinator och projektledare. Sten är en teamplayer med både praktisk och teoretisk kompetens om projektmetodik och förändringsarbete. Han uppnår lyckade resultat genom att få med teamet på resan från idé till projekt och slutligt kundvärde. Tack vare sin bakgrund, stora kreativitet och genuina kundfokus driver Sten framgångsrikt IT-modernisering utifrån kundens förutsättningar.

Peter Gustafsson

Peter Gustafsson

IT-rådgivare

Jannica Svan

Jannica Svan

IT-rådgivare

Läs mer

Peter Gustafsson

Peter har en bred och lång erfarenhet inom IT och Telekom med gedigen teknisk- samt affärsmässig kunskap, både från lokala och globala organisationer. Han har byggt sin kompetens från arbete inom roller som upphandlingsledare, affärsutvecklare, projektledare och som leverantörsansvarig och gjort detta både från ett kund- och leverantörsperspektiv. Han har varit med i branschen sedan 1995 och har under tiden varit återkommande i olika uppstartsinitiativ och expansionssatsningar.

Läs mer

Jannica Svan

Jannica har en lång erfarenhet från oursourcing-leverantörer som bland annat tekniker, innesälj och Service Delivery Manager. Hon sätter sig gärna in i kunders situationer och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och driva aktiviteter framåt.
Hon brinner för att uppnå den bästa samverkan mellan kund och olika leverantörer samt skapa en medvenhet hos kunderna om vad som är bäst för dom.
Med sin bakgrund som Service Delivery Manager har hon stor erfarenhet av leveransuppföljning, olika IT-miljöer och vikten av kommunikation!

Vi söker dig!

Har du lätt för att möta nya personer, snabbt sätta dig in i deras sammanhang och inge förtroende genom ett lösningsorienterat förhållningssätt? Trivs du i situationen att tala inför och leda andra? Drivs du av ett personligt intresse att alltid lära dig nya saker? Är du van vid att ta ansvar från idé via löfte till leverans? Gillar du att prata dig varm om nästa kommande teknologiska skifteHar du gjort dina >10.000 timmar och känner dig bekväm bakom titeln expert?

Om ovan passar in på dig så tror vi att vi kommer gilla varandra och vi vill gärna träffas över en lunch eller fika!

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss här!

Är du runt 25-30 år, har kommit en bit i din IT-karriär och känner att det är dags för nästa steg? Vi vill investera tid i dig och hjälpa dig att växa! Och vi är nyfikna på vad du har att lära oss! MissionPoint är ett snabbfotat bolag, där vardagen i hög grad kännetecknas av ett nära teamarbete. Vi trivs tillsammans och arbetar alla med många av våra kunder parallellt. På så sätt korsbefruktar vi erfarenheter och kompetens så att våra kunder får maximalt värde av våra leveranser.

Om ovan passar in på dig så tror vi att vi kommer gilla varandra och vi vill gärna träffas över en lunch eller fika!

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss här!