Träffa vår nya stjärna Pontus!

Vi hälsar Pontus Petterson varmt välkommen till MissionPoint. Efter att ha arbetat nära MissionPoint i flera år som konsult beslutade sig Pontus för att ansluta till oss, något vi är oerhört glada för!

Vem är du?

Jag är en en glad och positiv person som brinner för teknik. I mina tidigare yrkesroller har jag hjälpt människor att lösa deras IT- och teknikproblem, både privat och på jobbet. Jag älskar att hitta smarta lösnigar på problem och det är ännu roligare att förbättra saker som redan fungerar!

Vad fick dig att söka dig till MissionPoint?

Jag kände att det vore kul att arbeta på ett mindre bolag samtidigt som ni verkade ha det så roligt på MissionPoint. Jag kände dessutom det började bli dags för att ta nästa steg i min karriär och tyckte det lät ännu roligare att, som ni gör, få arbeta på kundsidan snarare än som leverantör!

Allmän info

Favoritmat: Det mesta
Favoritfilm: Har ingen favoritfilm, men gillar action och att få skratta
Fritidsintressen: Förut var det mycket innebandy och en del fotboll, men nu är det mest klättring. Om jag får välja en sport för resten av mitt liv är det snowboard som gäller – jag älskar pudersnö!
Familj: Sambo

Bakgrund och erfarenhet

Jag började min karriär som säljare av elektronik på Siba, mest datorprylar och elektronik. Det var här mitt IT-intresse växte. Jag gick sedan vidare till ett mer renodlat IT-jobb för ca 6 år sedan. Sedan dess har jag i olika roller arbetat med användarnära IT-stöd och support bl.a. i helpdesk och support på plats.

Pontus roll på MissionPoint

Pontus kommer att hjälpa våra kunder att modernisera och effektivisera sina IT-lösningar och deras användning av dessa. Med sin erfarenhet av att arbeta ”hands on” med IT-problem och driv för att förbättra IT för användare så får vi större möjlighet att stötta våra kunder lokalt när så krävs.

Dela inlägg!