Välkommen Filip!

Vem är du?

En kreativ och lösningsorienterad person som alltid letar efter nya utmaningar. Jag drivs av att få lära mig allt som har med IT att göra. Mycket av fritiden spenderas med familjen eller runt ett sällskapsspel tillsammans med mina vänner.

Vad fick dig att söka till MissionPoint?

Jag har samarbetat med MissionPoint under en längre tid som konsult och har fått möjligheten att se och imponeras av hur de arbetar. Det är för mig en självklarhet att vilja vara med i ett team som strävar mot att ligga i framkant i allt dom gör.

Bakgrund och erfarenhet?

Under mer än fem år i IT-branschen har jag utvecklat kunskaper i allt från IT-support och driftunderhåll till projektledning.  Jag har sedan början av karriären balanserat mitt tekniska ansvar och mitt fokus mot service i alla yrkesroller.

Mycket av min kompetens kommer från mina uppdrag som supporttekniker mot slutanvändare. Jag har även suttit som projektledare för utrullning av klienter och uppgradering av operativsystem hos en kommunal organisation. På senare tid har mitt fokus varit att etablera och underhålla Intune, M365 samt migration till Azure.

Vad uppskattar du med att arbeta med IT?

Det som gör IT så otroligt spännande för mig är att det alltid finns nya saker att utforska. Man måste hänga med i svängarna för att se till att man använder de bästa lösningarna, vilket leder till att man aldrig har tråkigt på jobbet. Jag har även ett stort intresse i programmering och gillar att använda det tankesättet för att hitta de bästa sätten att lösa problem.

Din roll på MissionPoint?

Som IT-rådgivare på MissionPoint vill jag visa våra kunder hur IT kan vara en tillgång för företagen, inte ett problem. Jag kan hjälpa till att utnyttja många möjligheter att effektivisera och automatisera alla typer av arbeten.

Dela inlägg!