Välkommen Karolina!

Vem är du? 

Jag är en social person som gärna träffar vänner eller spenderar tid med min man och två söner samt med vår 3-åriga hund Harry. Resor och dykning ligger högt på listan av favoritaktiviteter, men även att koppla ned på vårt torp i Östergötlands skogar. 

Vad fick dig att söka till MissionPoint? 

Jag blev kontaktad av MissionPoint då man ansåg att min bakgrund och tidigare arbetserfarenhet skulle kunna vara en tillgång för företaget. MissionPoints affärsmodell och tjänsteerbjudande är något jag själv haft behov av på tidigare arbetsplatser, så det känns spännande att själv få ingå i teamet som utvecklar och levererar detta.  

Bakgrund och erfarenhet? 

Jag har arbetat i IT-branschen och med IT-frågor sen 2000, med roller som IT-chef, konsultchef, projektledare, verksamhetsutvecklare och affärssystemskonsult.  Genom mina olika roller har jag erhållit en bred kompetens inom verksamhetsförståelse och IT-behov, och har lång erfarenhet av komplex systemimplementation, processförbättringar, digitalisering och förändringsarbete.  

Vad uppskattar du med att arbeta med IT? 

Konstant förändring. Jag är som person lösningsorienterad och resultatinriktad och letar alltid efter nya effektiviserings- och förbättringsmöjligheter. Att arbeta processorienterat och att se till att det arbetssätt och systemstöd som används kan förändras i takt med dess användare och omvärlden är väldigt tillfredsställande men också utmanande. 

Din roll på MissionPoint? 

Jag kommer att ha en bred roll på MissionPoint vilket känns både roligt, utmanande och spännande. Som Senior IT-rådgivare kommer jag hjälpa våra kunder att lyckas med modern och konkurrenskraftig IT och jag kommer också att leda ett team av IT-rådgivare samt agera kvalitetsansvarig för våra IT-styrningstjänster. 

Dela inlägg!