Vi välkomnar Kalle!

Vem är du?

Jag är en positiv och resultatorienterad person som tycker om att jobba nära människor med teknik. På min fritid gillar jag att umgås med vänner och familj, gärna i kombination med något av mina intressen; fiske, jakt, padel eller golf.

Vad fick dig att söka till MissionPoint?

Jag sökte efter ett mindre bolag med tjänster som jag tror på för att kunna ta nästa steg i karriären och där jag kan utvecklas. Det tilltalar mig att vara en del av ett proffsigt team och när jag stötte på MissionPoint så kände jag att det var helt rätt företag som kunde erbjuda både utmaningar och rätt förutsättningar för just det.

Bakgrund och erfarenhet?

Jag har lite drygt åtta års erfarenhet av IT-branschen där jag har arbetat i flera olika roller i Filippinerna, Norge och i Sverige hos olika IT-leverantörer. Jag har god erfarenhet av att arbeta både med kundens ledning och med kundens leverantörer.. I tidigare yrkesroller har jag bl.a. agerat kundansvarig där jag har drivit, utvecklat och följt upp IT-leveranser gentemot våra kunder. Jag har även erfarenhet från ”second line” där jag agerat teamleader-rollen. Jag tycker att jag har lätt att sätta mig in i kundernas problem och utmaningar.

Jag har god förståelse för ITIL och ITSM-processer och har varit delaktig i etableringen av flera av dessa i mina tidigare yrkesroller.

Din roll på MissionPoint?

Jag kommer att ha en aktiv roll både i leveransen av MissionPoints IT-styrningstjänster och kommer bl.a. agera projektledare, kravställare och förändringsledare i våra kunders olika projekt.

Dela inlägg!