Vi är MissionPoint

Vi på MissionPoint är leverantörsoberoende IT-rådgivare med en god förståelse för både affär och teknik. Vi är alla “do:ers” som älskar utmaningar och problemlösning. Våra insatser och bemötande präglas alltid av professionalism, teamwork och prestigelöshet. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss!

Om oss

OC REC
Olle Carlenarson Senior IT-Rådgivare
Olle har under 20 år haft roller med affärsområdes-, försäljnings- & marknadsansvar i IT-branschen och har byggt stor erfarenhet inom IT-outsourcing, molntjänster, avtals- och tjänsteutveckling, försäljning & marknad och upphandling/förhandling. Med denna bakgrund kombinerat med kompetens inom moderna system i generiska processer har Olle en välutvecklad förmåga att ur ett IT-ekonomiskt perspektiv finna de bästa lösningarna för kundens verksamhet och behov.
MT REC
Magnus Tjerneld Senior IT-rådgivare & lösningsarkitekt

Magnus har i två decennier arbetat som lösningsarkitekt med att utveckla företags IT-plattformar och systemmiljöer. Han har under lång tid varit rådgivare till IT-chefer, CIO:er och företagsledningar med ett teknikfokus samt arbetat i outsourcing-branschen som affärsutvecklingschef. Magnus har förmågan att kontinuerligt ligga ett par år före teknikkurvan och är flitigt anlitad som omvärldsbevakare och innovationsmotor.

RW rec
Robin Widéen IT-rådgivare

Robin är utbildad IT-strateg med flera års erfarenhet av kravställning, upphandlingsledning och IT-styrning. Han har ett brinnande intresse för framtidens teknologier såväl som en god problemlösningsförmåga. Tack vare sitt intresse för molntjänster och sin erfarenhet av lösningsförsäljning har Robin lätt för att sätta sig in i kundens affär, processer och verksamhet. Robin har dessutom en god förståelse för de juridiska utmaningar som den digitala förändringsresan kan innebära. 

4039 micke NEW
Mikael Klingebrant IT-rådgivare och lösningsarkitekt

Mikael är teknisk expert på Microsofts teknologier, såväl på marken som i molnet. Framförallt har Mikael en djup specialisering på området Microsoft 365 (Office 365, Azure AD, Intune etc.) och har drivit många projekt inom modern molnbaserad IT. Mikael hittar alltid kreativa lösningar på svåra problem och har lätt för att koppla ihop tekniken med verksamhetsnytta.

5910 gustav carlberg mars-20
Gustav Carlberg IT-rådgivare
Gustav har bred erfarenhet från lång tid i IT-branschen där han vuxit genom flera olika roller från support, nätverkstekniker, leveransansvarig, konsulterande IT-chef mm.
Tack vare sin breda bakgrund, goda analytiska och kommunikativa förmåga har Gustaf lätt att förstå och förmedla helheten och snabbt se lösningar på utmaningar och behov, både tekniskt, affärsmässigt och organisatoriskt. 
4021 pontus final
Pontus Pettersson IT-rådgivare
Pontus har lång erfarenhet av att arbeta med IT ur ett tekniskt perspektiv och är van vid att agera som drivande kraft vid förändringsprojekt och implementation av ny teknik. Han har en gedigen erfarenhet av IT-support och har god förståelse för IT-processer. Tack vare sin nyfikenhet och sitt stora teknikintresse har Pontus lätt för att sätta sig in kundernas utmaningar, både ur ett tekniskt och ur ett slutanvändarperspektiv. Han brinner för att lösa problem och hitta smarta sätt för att göra IT mer effektivt!
Female black 2
Natalie Hidou Leveranskoordinator
Natalie kommer från en tio-årig bakgrund i IT-branschen där hon agerat koordinator och med stort ordningssinne hanterat IT-administrativa uppgifter. Hon har en särskild uppmärksamhet för detaljer och har en stark förmåga att se och implementera förbättringar för företag under deras transformationsresa. Genom att agera en central nod i flera av våra tjänsteleveranser bidrar hon stort till att vi genomgående har så nöjda kunder. 
male black 2
Karl Runnérus IT-rådgivare
Med många år i IT-branschen, i Sverige och internationellt, och bred erfarenhet av teknisk support och ITSM har Kalle byggt stor förståelse för både kundens och leverantörens vardag. Han brinner för att lösa kundutmaningar och att förbättra upplevd kvalitet i IT-leveransen för både IT-beslutsfattare och användare. Kalle älskar att ha många bollar i luften och med sitt jordnära angreppssätt trivs han som fisken i vattnet mitt emellan IT och verksamheten.
male black 2
Sten Viil IT-rådgivare

Sten har bred IT-bakgrund med erfarenhet inom Retail och Logistik och har arbetat som både support-tekniker, drifttekniker, koordinator och projektledare. Sten är en teamplayer med både praktisk och teoretisk kompetens om projektmetodik och förändringsarbete. Han uppnår lyckade resultat genom att få med teamet på resan från idé till projekt och slutligt kundvärde. Tack vare sin bakgrund, stora kreativitet och genuina kundfokus driver Sten framgångsrikt IT-modernisering utifrån kundens förutsättningar.