Vi är MissionPoint

Vi på MissionPoint är leverantörsoberoende IT-rådgivare med en god förståelse för både affär och teknik. Vi är alla “do:ers” som älskar utmaningar och problemlösning. Våra insatser och bemötande präglas alltid av professionalism, teamwork och prestigelöshet. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss!

Om oss

OC REC
Olle Carlenarsson Senior IT-Rådgivare

Olle har under 15 år haft roller med affärsområdes-, försäljnings- & marknadsansvar i IT-branschen. Han har erfarenhet inom IT-outsourcing, molntjänster, avtals- och tjänsteutveckling, försäljning & marknad och upphandling/förhandling. Olle har bred kompetens inom moderna administrativa processtöd och system, såsom affärssystem, CRM-system, marketing automation och projekt-/resursplaneringssystem. Han har en god förmåga att förstå kundens affär, verksamhet och behov. 

  • +46 72 160 95 05
  • olle.carlenarsson@missionpoint.se
MT REC
Magnus Tjerneld Senior IT-rådgivare & lösningsarkitekt

Magnus har i två decennier arbetat som lösningsarkitekt med att utveckla företags IT-plattformar och systemmiljöer. Han har under lång tid varit rådgivare till IT-chefer, CIO:er och företagsledningar med ett teknikfokus samt arbetat i outsourcing-branschen som affärsutvecklingschef. Magnus har förmågan att kontinuerligt ligga ett par år före teknikkurvan och är flitigt anlitad som omvärldsbevakare och innovationsmotor.

  • +46 70 433 36 01
  • magnus.tjerneld@missionpoint.se
RW rec
Robin Widéen IT-rådgivare

Robin är utbildad Cloud Advisor med flerårig bakgrund inom försäljning. Han har ett brinnande intresse för framtidens teknologier såväl som en god problemlösningsförmåga. Tack vare sitt intresse för molntjänster och sin erfarenhet av lösningsförsäljning har Robin lätt för att sätta sig in i kundens affär, processer och verksamhet. Robin har dessutom en god förståelse för de juridiska utmaningar som den digitala förändringsresan kan innebära. 

  • +46 76 855 86 35
  • robin.wideen@missionpoint.se
Micke REC
Mikael Klingebrandt IT-rådgivare och lösningsarkitekt

Mikael är teknisk expert på Microsofts teknologier, såväl på marken som i molnet. Framförallt har Mikael en djup specialisering på området Microsoft 365 (Office 365, Azure AD, Intune etc.) och har drivit många projekt inom modern molnbaserad IT. Mikael hittar alltid kreativa lösningar på svåra problem och har lätt för att koppla ihop tekniken med verksamhetsnytta.

  • +46 76 024 03 00
  • mikael.klingebrandt@missionpoint.se
GC REC
Gustav Carlberg IT-rådgivare
Gustav har bred erfarenhet från lång tid i IT-branschen där han vuxit genom flera olika roller från support, nätverkstekniker, leveransansvarig, konsulterande IT-chef mm.
Tack vare sin breda bakgrund, goda analytiska och kommunikativa förmåga har Gustaf lätt att förstå och förmedla helheten och snabbt se lösningar på utmaningar och behov, både tekniskt, affärsmässigt och organisatoriskt. 
  • +46 72 160 95 05
  • gustav.carlberg@missionpoint.se