Träffa Jonathan – Vår nya tekniska stjärna!

Vem är du?

Jag är en glad person som är nyfiken på att lära mig nya saker, hitta smarta lösningar på problem och som tycker om att jobba nära människor med teknik.

På fritiden går jag gärna till gymmet, åker skidor, reser, äter god mat samt umgås med min sambo, familj och vänner.


Vad fick dig att söka till MissionPoint?

Jag hittade till MissionPoint genom en gemensam kund. Så fort jag fick höra talas om MissionPoints uppdrag hos kunden så gick jag in på hemsidan för att läsa på mer om vilka MissionPoint är och vad de arbetade med. När jag läste om oberoende rådgivning samt om rollen som Technical Advisor kändes det som att rollen passade mig som handen i handsken och det slutade med att jag sökte jobbet samma dag.

Jag kände dessutom det började bli dags för att ta nästa steg i min karriär och tyckte det lät spännande att få arbeta på kundsidan snarare än som leverantör!


Bakgrund och erfarenhet

Jag har arbetat med IT de senaste tio åren som supporttekniker, drifttekniker, projektledare och tekniskt ansvarig hos olika IT-leverantörer. I mina tidigare yrkesroller har jag arbetat mot kunder i många olika branscher med olika IT-miljöer och behov. De senaste åren har jag arbetat som Technical Account Manager där jag drivit, utvecklat och förvaltat IT-miljöer och leverans mot kund.

Microsoft 365 och IT-säkerhet är två områden som jag brunnit för och inriktat mig extra på de senaste åren och jag försöker ständigt förbättras inom dessa även om det nu blir i ett litet annat, men roligare, perspektiv.

Varför älskar du att arbeta med IT?

Jag brinner för att arbeta med IT eftersom det är ett område med ständig teknisk utveckling och innovation. Som problemlösare uppskattar jag att få arbeta med de senaste teknikerna och lösa komplexa tekniska utmaningar.

Genom arbete inom IT har jag möjlighet att göra skillnad och påverka företag positivt, till exempel genom att möjliggöra nya teknologier som underlättar vardagen för människor eller genom att säkerställa att viktiga system fungerar säkert och effektivt.


Din roll på MissionPoint?

I min roll som teknisk IT-rådgivare kommer jag hjälpa våra kunder genom att säkerställa att de har en stabil IT-miljö som ger det stöd som krävs för att de ska lyckas med sina affärer och leveranser.

Med min bakgrund så kommer jag agera som teknisk rådgivare, kvalitetssäkrare och kravställare mot leverantörer och agera i olika roller i våra kundteam för att hjälpa våra kunder framåt.

Dela inlägg!